Tarieven

Gezellig een potje bowlen met familie, vrienden of collega’s? Bowling Almere beschikt over maar liefst 24 bowlingbanen! Klik op onderstaande knop voor onze tarieven.

55+ BOWLEN

Sportief bezig zijn gedurende twee uurtjes bij Bowling Almere. Gezelligheid staat voorop, de ballen laten rollen, misschien een strike gooien en volop lachen.

KIDSBOWLING

Kinderen houden van bowlen! En wat is er nou leuker om dit te combineren met een hapje eten en een uurtje spelen. Onze kinderfeestjes worden gehouden in onze loungehoek met uitzondering van de gourmetparty. Wij bieden verschillende kinderfeestjes aan. Onze feestjes kennen allerlei mogelijkheden. In de wintermaanden duurt een feestje gemiddeld 3 uur.

SCHOOL BOWLEN

Even lekker weg met de school en ontsnappen uit de schoolbanken? Of op zoek naar een andere invulling van de les? Kom dan met de hele klas of school bowlen bij Bowling Almere! Speciaal voor scholen hanteren wij gereduceerde tarieven. In overleg is dit ook te reserveren buiten de dagelijkse openingstijden. Voor meer informatie neemt u dan contact op

SPORT BOWLEN

Lijkt het je leuk vaker te bowlen? Of wil je graag beter leren bowlen? In ons bowlingcentrum is een bowlingvereniging actief; zij organiseren wekelijks een competitie voor hun leden. Aan die competitie doen bowlers van allerlei niveau mee, dus kom gerust eens kijken!

5th ANNIVERSARY MINI COMPETITIE &

BUSINESS LEAGUE

Vind hier alle informatie over onze mini competitie!

Leer andere Almeerse bedrijven kennen! Een competitie onder het genot van een hapje en een drankje. Op deze avonden staan gezelligheid, en toegankelijkheid centraal.

Bekijk ook onze bowl arrangementen

Neem contact met ons op of kom eens langs bij Bowling Almere.