Grand Café Almere

Bezoek ons grand café in Almere om te poolen, darten en loungen. Bowling Almere is een ‘walhalla’ voor bowling-liefhebbers, maar wie een avondje uit liever op een andere manier invult, vermaakt zich hier ook prima. Ons gezellige café beschikt over meerdere dartborden, pooltafels en een haard waar u gezellig bij kunt zitten. In de zomer is ons terras geopend, zodat u onder het genot van een hapje en een drankje buiten kunt zitten.

  • Poolen, darten en loungen
  • Gezellige sfeer in ons grand café
  • Inclusief open haard en zonnig terras

Voor meer informatie over ons grand café in Almere neemt u contact met ons op. Wij zijn zes dagen per week geopend, dus kom gerust eens langs voor een potje darts of poolen.

In ons grand café serveren we diverse alcoholische dranken, zoals verschillende bieren en wijnen, likeur, port, cognac, whiskey en jenever. Natuurlijk kunt u ook een kopje koffie of thee en frisdrank krijgen.

Contactgegevens

Bowling Almere
Trekweg 31
1338 GA Almere
036 549 1091
info@bowlingalmere.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 14:00 - 23:00 uur
Woensdag: 14:00 - 23:00 uur
Donderdag: 14:00 - 23:00 uur
Vrijdag: 14:00 - 00:00 uur
Zaterdag: 14:00 - 00:00 uur
Zondag: 14:00 - 23:00 uur

Bereikbaarheid

Bowling Almere is met de auto goed bereikbaar. In slechts 10 minuten rijdt u vanaf het centrum van Almere naar de bowlinghal.

Op het ruime parkeerterrein parkeert u gratis.

Darten

Kom darten met vrienden bij Bowling Almere. In ons grand café vindt u verschillende dartborden en voldoende dartpijltjes, zodat u vrijwel nooit hoeft te wachten om te kunnen spelen. Staat u bekend om uw vaste hand en gooit u regelmatig negendarters of heeft u nog nooit gespeeld? Dat maakt bij ons niet uit, iedereen is welkom om op zijn gemak een spelletje darts te spelen. U hoeft niet te reserveren voor het darten, maar kunt gewoon bij ons binnenlopen.

Poolen

U kunt gezellig met vrienden, familie gezellig een potje poolen, we beschikken over drie pooltafels. Deze zijn van tevoren niet te reserveren, dus kom gewoon gezellig langs. Dranken en snacks bestelt u aan de bar in ons grand café. Moet u even wachten op een pooltafel? Dan hoeft u zich niet te vervelen, want we beschikken ook over dartborden, een gezellige lounge en een prachtig terras.

Loungen bij de open haard

Gezellig borrelen bij de haard kan ook in onze sfeervolle lounge. Of u nou met een groot of klein gezelschap bent, bij Bowling Almere kunt u lekker loungen, maar ook actief bezig zijn! Kom langs en zoek een plekje vlakbij de open haard. Het geluid van knapperend haardhout en de aanblik van het knisperende haardvuur zorgen dat u heerlijk kunt ontspannen in onze lounge. Neem een drankje, bestel een hapje en geniet van uw avond.

Zonovergoten terras

Bij mooi weer is ons zonnige terras geopend. Zit u graag de hele dag in de zon of toch liever in de schaduw? Onze parasols zorgen dat u altijd comfortabel kunt genieten. Met een verfrissend drankje en leuk gezelschap op het terras zitten, dat is ultiem ontspannen. U kunt op ons terras borrelen, barbecueën, lunchen en dineren. We hebben ruimte voor grote en kleine gezelschappen. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact met ons op.

Bowling

Ook voor een potje bowlen moet u bij Bowling Almere zijn. Kom voor een drankje voor of na het bowlen naar ons grand café. Zo heeft u een complete avond uit in ons veelzijdige en gezellige partycentrum.

Restaurant

brunch-arangement

In ons restaurant serveren we onze huisspecialiteiten, maar u kunt er ook terecht voor een avondje tafelgrillen. Voor een diner raden we u wel altijd aan om vooraf even te reserveren. Zo hoeft u nooit te wachten op een tafel.

Bekijk ons Grand Café in Almere

BOWLINGBAAN-BOWLING-BOWLEN-ALMERE-KIDSBOWLING

Meer informatie

U bent zes dagen per week welkom in ons grand café in Almere. Wilt u meer weten of met een groot gezelschap langskomen? Neem dan contact met ons op via 036 549 1091.

Naam

Email

Uw bericht

Of kom gezellig grillen!

In het grill-restaurant bent u zelf de kok en bereidt u de gerechten op een hete plaat in het midden van de tafel.