GRILL/GOURMET
ARRANGEMENTEN

Wilt u meer dan alleen bowlen? Dit kan uiteraard ook bij Bowling Almere. Kom samen met familie of vrienden grillen op onze rookvrije LEF tafelgrill in het restaurant van Bowling Almere. In het restaurant bent u zelf de kok en bereidt u de gerechten in het midden van de tafel.

SPECIALS

Nieuwsgierig naar onze Specials? Geniet in ons restaurant van heerlijke spareribs of ga voor Bowlen XL! Kom gezellig een uurtje of langer bowlen onder het genot van bitterballen en een lekkere borrel.

KIDSBOWLING

Kinderen houden van bowlen! En wat is er nou leuker om dit te combineren met een hapje eten en een uurtje spelen. Onze kinderfeestjes worden gehouden in onze loungehoek met uitzondering van de gourmetparty. Wij bieden verschillende kinderfeestjes aan. Onze feestjes kennen allerlei mogelijkheden. In de wintermaanden duurt een feestje gemiddeld 3 uur.

FEESTEN &
PARTIJEN

Altijd een geslaagd uitje! Bowling Almere is een compleet uitgaanscentrum met 24 ‘White Lanes’ bowlingbanen, een super restaurant, een gezellig café met lounge en openhaard. Dé ideale locatie voor een feestje! Een feest met vrienden, collega’s of leden van de sportclub. Bij Bowling Almere zal niemand zich vervelen. Iets te vieren? Vier uw feest bij Bowling Almere!

BUSINESS

Voor business meetings, vergaderingen, een zakelijk diner of een bedrijfsuitje is Bowling Almere het originele alternatief. U kunt de bespreking of de vergadering afwisselen met een smakelijk diner en/of een partijtje bowlen. U kunt de bijeenkomst ook puur zakelijk houden en toch genieten van de prettige sfeer en moderne uitstraling van onze locatie.

Bowling Almere, the place to be!

Neem contact met ons op of kom eens langs bij Bowling Almere.